русский корабльнахуй
 
Чернівці  21 липня 2024 16:24 

У перинатальному центрі Чернівців новонародженим дарують слінги

підтримай автора: оригінал
11
744
0
Фото: Чернівецька обласна рада
Слінг - це спеціальний виріб із тканини для фіксації немовляти на тілі мами чи татуся. Тож із допомогою такої переноски вони можуть займатись і дитиною, і своїми справами одночасно.
Слінги також застосовують під час догляду за недоношеними дітьми за рекомендованим ВООЗ методом «Кенгуру». Його сутність у тому, щоб забезпечити новонародженому контакт «шкіра до шкіри» з матір'ю, що стабілізує стан маляти, покращує функціонування всіх систем організму.
Такими слінгами забезпечують новонароджених у Чернівецькому обласному перинатальному центрі, повідомляє Чернівецька обласна рада, пише Медіа агентство АСС.
Перинатальний центр став частиною проєкту КМС for Ukraine, який реалізується в Україні з ініціативи і фінансування Internasional Rotary Fellowship of Healthcare Professionals.
Цей проєкт, здійснюваний у партнерстві з ASCEND, Всеукраїнською Асоціацією Слінгоносіння та Асоціацією неонатологів України, має на меті підтримати новонароджених та їхніх матерів у складних умовах війни та переселення.
Таким чином, кожна породілля у Чернівецькому обласному перинатальному центрі отримує слінг у подарунок.