русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  21 липня 2024 01:32 

Сестра Софії Ротару відповіла, де перебуває співачка під час війни

підтримай автора: оригінал
16
3.4k
0
Софія Ротару з сестрою / Фото: instagram.com/sofiarotaru.official
Молодша сестра Софії Ротару - Ауріка Ротару – відповіла, де перебуває співачка під час війни та чи спілкується вона з нею.
Софія Михайлівна від початку повномасштабної війни майже не виходить на зв'язок. Час від часу вона публікує дописи в Instagram, де або вітає українців із важливими святами, або реагує на жахливі злочини окупантів. Однак про своє особисте Софія Ротару взагалі нічого не розповідає.
Ауріка Ротару в інтерв'ю Аліні Доротюк відповіла, що спілкується зі старшою сестрою. Вона може запевнити, що в неї все гаразд. Утім, конкретніше Ауріка розповідати не може. Також вона не стала розкривати, де зараз перебуває виконавиця.
"Так, ми підтримуємо зв'язок. І єдине, що я можу сказати, що вона здорова і в неї все добре. Більше я нічого коментувати не буду", - відповіла Ауріка.
Що цікаво, раніше сестра Софії Ротару не приховувала місцеперебування артистки. У жовтні 2023 року вона говорила, що співачка разом із сином Русланом живе у своєму будинку під Києвом.
Нагадаємо, востаннє Софія Ротару виходила на зв'язок 8 липня. Тоді російські окупанти цинічно обстріляли ракетами дитячу лікарню "Охматдит". Співачка засудила жахливий злочин загарбників.
Редактор: Галина Олійник
21-07-2024, 01:32