русский корабльнахуй
 
Новини України  20 липня 2024 22:54 

ДТП з українцями у Польщі: пасажири потрапили у лікарню

підтримай автора: оригінал
16
837
0
Життю постраждалих у ДТП, що трапилася у суботу вранці на заході Польщі, не загрожує небезпека.
Про це в коментарі Укрінформу розповів генконсул України у Вроцлаві Юрій Токар, передає Цензор.НЕТ.
"Станом на зараз життю українців, які постраждали в цьому ДТП, нічого не загрожує, їх стан оцінюється як стабільний", - підкреслив Токар.
За його словами, більшість постраждалих буде виписано з лікарень упродовж тижня. Лише одна особа старшого віку потребуватиме тривалішого лікування.
Генконсул повідомив, що в мікроавтобусі Renault на українській реєстрації, який прямував з України до Німеччини, крім 28-річного водія, перебували ще вісім осіб, зокрема дві родини. В одному випадку йдеться про мати з двома дітьми, в іншому – про мати з дитиною і племінницею. Крім того, в мікроавтобусі ще їхали дівчина і жінка старшого віку.
Постраждалі в результаті ДТП потрапили до кількох лікарень Любуського та Великопольського воєводств на заході Польщі, зокрема у містах Гожув Великопольський, Зелена Гура і Новий Томишль.
Токар повідомив, що українські консули перебувають у контакті як з постраждалими, так і з їхніми родинами. Зокрема, чоловіки двох українок, які їхали з дітьми, зараз прямують до Польщі з ФРН.
За його інформацією, причини ДТП наразі з’ясовує поліція. Відомо, що водій, який зараз також перебуває в лікарні, був тверезий.
Генконсульство тримає справу ДТП і постраждалих на особливому контролі.
Нагадаємо, близько 5 години ночі 20 липня у Польщі поблизу кордону з Німеччиною мікроавтобус врізався у машину дорожньої служби. У ДТП у Польщі постраждали 9 українців, у важкому стані перебували четверо дітей.
Редактор: Людмила Осадчук
20-07-2024, 22:54