русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  20 липня 2024 16:36 

Ірину Фаріон поховають у Львові неподалік могили славетного буковинця Івасюка

підтримай автора: оригінал
15
1.6k
3
Мовознавицю, колишню народну депутатку Ірину Фаріон поховають у понеділок, 22 липня, на центральній алеї Личаківського кладовища, неподалік могили вбитого радянським режимом славетного буковинця Володимира Івасюка.
Про це на своїй фб-сторінці повідомила донька Ірини Фаріон Софія Семчишин, пише molbuk.ua
"Парастас за нашою дорогою мамусею, бабусею, цвітом української нації Іриною Фаріон, розпочнеться в неділю, 21 липня о 19:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11). Попрощатися можна буде до 22:00 в храмі.
Чин похорону розпочнеться в понеділок, 22 липня о 14:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11).
Поховають маму на Личаківському кладовищі на центральній алеї (поле№ 22, неподалік могили Володимира Івасюка)", - написала Софія Семчишин.
Вона також пообіцяла матері:
"Сумуємо невимовно. Ти для нас - наше життя… Ми будемо робити все, щоб втілити Твою ідею у життя і щоб Ти побачила Україну Твої мрії: українську, сильну, наступальну, Україну-переможця! Любимо!" - ідеться у дописі Софії.
Нагадаємо, ввечері 19 липня колишня депутатка та мовознавиця Ірина Фаріон померла у лікарні після замаху. Лікарі провели операцію первинної хірургічної обробки рани голови та продовжували боротися за життя пораненої. Однак стан Ірини Фаріон був критичний.
Увечері, 19 липня, у Фаріон стріляв невідомий. Як повідомив політолог Андрій Смолій, замах відбувся на вул. Масарика у Львові. Саме там мешканці помічали протягом тижня підозрілого молодика.
Пошуки вбивці тривають.
Редактор: Галина Олійник
20-07-2024, 16:36