русский корабльнахуй
 
БЛОГ  20 липня 2024 15:19 

Як немиті люди в тролейбусах та автобусах Чернівців “заряджають” на весь день - БЛОГ БЛОГ

підтримай автора: оригінал
15
-
6
Кажуть, літо - пора прекрасна. Але коли їдеш у переповненому тролейбусі чи автобусі, думаєш геть протилежне.
Цього літа спека в Україні дійсно якась скажена. Але якщо пригадати, це ж не перше спекотне літо з температурою 30+. Ця пора несе як переваги у вигляді відпусток, подорожей та відпочинку, так і недоліки. І ось сьогодні про один з них.
Взагалі дивно піднімати цю тему в 21 столітті, коли існує безліч засобів та способів дбати про свою гігієну. Різні шампуні, мило, дезодоранти, спреї, серветки, вологі рушники, вологий туалетний папір, сухий душ тощо - на абсолютно різний гаманець.
Та попри всі ці досягнення в галузі побутової хімії, все ще існує чимала кількість людей, яким зручніше, мабуть, просто в душ не ходити і ніяк за собою не доглядати. Особливо таких людей чутно в спеку у громадському транспорті.
Ладно, зрозуміло, що в спеку всі ми пітніємо, всі можемо мати неприємний запах - це нормально. Але геть ненормально, коли ти їдеш рано вранці у тролейбусі, коли ще немає спеки, а тебе вкриває таким “шлейфом” немитого тіла, що можна втратити свідомість від браку кисню.
При чому тут немає певної вікової категорії. тобто це може бути як чоловік 60+, так і дівчина 18+, або жінка за 40, наприклад.
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз.
Мені завжди цікаво було, люди просто не помічають, що він них погано пахне? Чи їм просто байдуже на такі “дрібниці”, як особиста гігієна? Чи шкода грошей на мило, мочалку і якийсь дезодорант? Чи їх батьки не виховували в цьому питанні? Чи вони настільки впевнені у собі і плювали на думку інших та їх комфорт? Стільки питань - а відповіді жодної.
Але факт залишається один: після ранкової поїздки на роботу ти “випльовуєшся з траліка” в жахливому настрої, готовий сваритися зі всіма і з диким бажанням сходити в душ. А день же тільки почався…
Тож що хочу сказать: люди, давайте все ж поважати себе та оточуючих і не забувати, навіть якщо вам байдуже на думку інших, вам точно не має бути байдуже на свої здоровʼя. Бо в Середньовіччі люди багато хворіли і помирали саме через антисанітарію та бруд.
Читайте: Коли в Україні не зникатиме зв'язок під час вимкнення світла