русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  20 липня 2024 13:56 

Співачка Tayanna пояснила, чому в її рідних Чернівцях деякі дороги із нерівною бруківкою

підтримай автора: оригінал
15
7.9k
0
Українська співачка Тетяна Решетняк, відома як Tayanna, яка родом із Чернівців, пояснила, чому в в центрі її рідного міста нерівні бруковані дороги.
Про це вона сказала в інтерв'ю ведучому Славі Дьоміну, пише molbuk.ua
Зокрема, Дьомін запитав співачку про Чернівці, зазначивши:
"Невеличке місто. Я там був буквально нещодавно вперше. Мені дуже сподобалося місто, крім центральної дороги. Тому що бруківка там така, як я називаю, - перекосо***на".
На що Tayanna відповіла, що "це ще австрійська бруківка, яку ніхто не може довести до ладу".
"Її клали австрійці, і в них була своя певна технологія, яку вони не розкрили. Не залишилося жодних записів, які би розкрили технологію, як австрійці клали цю бруківку. Через це її в Чернівцях постійно ремонтують. Скільки я там жила і до сьогодні, коли приїжджаю, бачу ці постійні ремонти, але вони не допомагають. Місяць бруківка лежить гарно, працівники там якийсь пісок підкидають, щось роблять, але потім вона все одно перекошується", - пояснила співачка.
Втім, версія артистки багатьом видається сумнівною.
Раніше повідомлялося, що відома порноактриса з Львівщини Юлія, яка працює під сценічним ім'ям Джозефіна Джексон, відвідала Чернівці і поскаржилася на криві дороги.
"Я там була двічі, місто мені сподобалося, чимось нагадує Львів, особливо бруківка. І одна і та ж проблема, як у всіх тих містах, де збереглася бруківка, - що дорога дуже крива і дуже важко їздити. Це такі основні мінуси, що прямо ріжуть око, і не тільки око, а все, що можна", - сказала якось Джозефіна Джексон, відповідаючи на запитання шанувальників про враження від відвідин Чернівців.
Редактор: Галина Олійник
20-07-2024, 13:56