русский корабльнахуй
 
Новини України  20 липня 2024 01:00 

Чи буде щастя з Овнами, Левами чи Стрільцями? Три помилки, якими вони руйнують стосунки

підтримай автора: оригінал
6
2.1k
0
Представники "вогняних" знаків Зодіаку — Овен, Стрілець та Лев. І стосунки з ними не завжди можуть бути ідеальними. Річ у тому, що вони часто припускаються трьох помилок.
У чому мінус стосунків з Левом, Овном чи Стрільцем, розповідає Collective World.
Необдуманий ризик
Вогняна енергія цих знаків не завжди може мати для них гарні наслідки. Овни, Леви та Стрільці часто мають свої надмірні уявлення про стосунки, яким інші, на їхню думку, мають відповідати.
Через це вони нерідко завдають іншим болю, і не усвідомлюють, що можуть потенційно зруйнувати стосунки своєю самовпевненістю та небажанням чути партнера.
Щоб виправити ситуацію та покращити стосунки, астрологи радять вам не боятися якісного спілкування з другою половинкою. Запитайте у неї, що вона про вас думає та як бачить вашу енергію збоку. Не бійтесь змінюватись та йти на компроміси.
Нестача терпіння та співчуття
Стрільці, Овни та Леви мають запальну енергію, яку прагнуть втілити в активні дії. Часто через це у них може з'явитися надто розвинене его, яке може заважати їм у створенні хороших відносин.
Така ситуація часто призводить до того, що представники вогняних знаків Зодіаку мають дефіцит терпіння і співчутливості. Партнеру може здатися, що ви втрачаєте до нього інтерес і вам нецікаво те, що він розповідає.
Такий розрив у спілкуванні стане причиною сварок, образ та, можливо, навіть закінчення стосунків. Тому не бійтесь ставати більш співчутливими, коли кохана людина захоче виговоритись.
Знайдіть для неї час та приділіть усю увагу, аби вона почувалася потрібною. Не бійтесь поступатися власними межами, щоб допомогти тому, кого ви обрали.
Різкість під час сварок
Ці знаки Зодіаку неймовірно цінують глибоке партнерство та сильну емоційну близькість. Вони справді дорожать стосунками, у які вкладаються.
Проте під час конфліктів Овни, Леви та Стрільці можуть продемонструвати різкість, за якою насправді ховається їхня вразливість.
Представники цих символів — не з тих, хто буде демонструвати власну слабкість. А тому за допомогою різких слів вони намагаються захищатися, щоб не дозволити іншому поранити їхнє серце.
З усім тим, як би не складалася ситуація, навпаки, не бійтесь відкриватися та використовуйте власну пристрасть на користь і собі, і партнеру.
Щиро висловлюйте власні почуття, створюючи у такий спосіб безпечний простір між вами та обранцем. Надайте перевагу співчуттю, а не егоїзму.
Редактор: Ангеліна Петльована
20-07-2024, 01:00