русский корабльнахуй
 
Здоров'я  19 липня 2024 23:20 

Легкий спосіб схуднути: у чому секрет популярної дієти 80/20

підтримай автора: оригінал
16
986
0
Дієта 80/20 - це гнучкий підхід до харчування, який фокусується на виборі здорового способу життя у 80% випадків і допускає поблажки у 20% випадків, пише SheFinds.
"У цьому методі особлива увага приділяється споживанню продуктів із високим вмістом поживних речовин, як-от фрукти, овочі, нежирні білки і цільнозернові продукти, у більшості прийомів їжі, а також час від часу дозволяється вживати частування або продукти, які ви любите", - пише видання.
Експерти, які дають поради та рекомендації щодо зниження ваги, розповіли, чому цей метод може допомогти схуднути, не обмежуючи вас надмірно. За їхніми словами, жорсткі дієти часто нестійкі.
Отже, в рамках зазначеної дієти у 80% випадків вам слід робити здоровий вибір - вживати нежирні білки, клітковину, фрукти, овочі, цільнозернові продукти та корисні жири. У 20% випадках ви можете дозволити собі улюблені продукти "в міру".
"Ви дозволяєте собі насолоджуватися частуваннями та їжею, яка вам особливо подобається, не відчуваючи при цьому провини або надмірних обмежень, і це робить цю дієту дуже стійким способом підтримки здорового харчування", - зазначила одна з експертів.
Цей метод сприяє усвідомленому харчуванню, гнучкості та зниженню стресу - аспектам, які часто пов'язані з надмірно суворими дієтами.
Редактор: Євгеній Пірожков
19-07-2024, 23:20