русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  19 липня 2024 13:18 

Зупинив кровотечу: чернівчанин зміг себе врятувати, коли його вдарили ножем

підтримай автора: оригінал
15
2k
0
Третього липня у Чернівцях під час суперечки чоловік намагався позбавити життя знайомого. Але потерпілому вдалося надати собі першу допомогу.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Під час досудового розслідування працівники Чернівецького районного управління поліції встановили, що того вечора, 42-річний місцевий житель, проходячи по проспекту Незалежності в обласному центрі, зустрів знайомого.
Чернівчанин запросив 36-річного товариша на бесіду. Під час спілкування, між чоловіками, через раніше неприязні відносини виникла суперечка. В ході конфлікту старший з чоловіків наніс ножем удар у шию молодшому та втік з місця інциденту.
Потерпілий мав досвід зупинки кровотечі та не допустив свою загибель. Лікарі діагностували у чоловіка тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани в ділянці шиї.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) і ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
За клопотання правоохоронців суд обрав чернівчанину запобіжний захід - тримання під вартою. Досудове розслідування триває.
Редактор: Людмила Осадчук
19-07-2024, 13:18