русский корабльнахуй
 
Чернівці  18 липня 2024 15:48 

Буковинець торгував пістолетами, автоматами та набоями: його затримали

підтримай автора: оригінал
13
735
0
Фото: Національна поліція
Чоловік продав пістолет «Макарова» з набоями, автомат з глушником та майже 200 патронів до нього. За це він отримав майже 80 тисяч гривень.
Правоохоронці на Буковині вкрили злочинну діяльність 37-річного жителя села Грубна, який продавав вогнепальну зброю та боєприпаси, пише Медіа агентство АСС з посиланням на відділ комунікації поліції.
Поліцейські з’ясували, що чоловік продав пістолет «Макарова» з набоями, автомат з глушником та майже 200 патронів до нього. За такий арсенал він отримав майже 80 тисяч гривень.
Правоохоронці вилучили з помешкання чоловіка мобільні телефони, чорнові записи з інформацією про розрахунки, набої та інші докази нелегального бізнесу.
Торговця зброєю затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав фігуранту запобіжний захід у виді тримання під вартою.
Поліцейські проводять низку слідчих дій для встановлення походження зброї та боєприпасів, а також перевіряють причетність інших осіб до правопорушення.