русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  18 липня 2024 10:45 

Завдав два удари ножем: на Буковині затримали чоловіка, який поранив знайомого

підтримай автора: оригінал
12
697
0
У Чернівцях поліцейські оперативно затримали місцевого жителя, який ножем поранив знайомого
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Учора, 17 липня, на спецлінію "102" надійшло повідомлення від лікарів, про те, що до них із ножовим пораненням госпіталізований 36-річний житель обласного центру. Правоохоронці встановили і затримали чоловіка, причетного до скоєння вказаного правопорушення. Наразі слідчі поліції вже повідомили затриманому про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.
Для з’ясування обставин на місці інциденту працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управлянні поліції. Поліцейські встановили, що під час спільного розпивання алкогольних напоїв, у дворі будинку, між двома містянами виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. В ході конфлікту, 35-річний чоловік взяв кухонний ніж та завдав знайомому два удари в живіт і пах.
Медики госпіталізували потерпілого до лікарні, де діагностували у нього проникаюче ножове поранення живота та поранення в ділянці паху.
З місця злочину правоохоронці вилучили речові докази та направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення необхідних експертиз.
Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.
Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу.
Процесуальне керівництво здійснює Чернівецька окружна прокуратура. Досудове розслідування триває.
Редактор: Аліна Книжник
18-07-2024, 10:45