русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  17 липня 2024 19:22 

На Буковині другу добу шукають 17-річного юнака, який впав у воду із надувного матраца

підтримай автора: оригінал
16
3.1k
0
Рятувальники досі шукають 17-річного хлопця, який потонув у Дністрі вчора, 16 липня.
Про це у коментарі molbuk.ua повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС у Чернівецькій області.
Пошуки тривають уже другу добу. Уранці 17 липня пошукові роботи поновили та масштабували. На місці події працюють 22 рятувальники, залучені 3 одиниці техніки та 4 плавзасоби. З настанням темної пори доби пошуки призупинять, а завтра, 18 липня, знову продовжать.
"Станом на 17.00 обстежили понад 10 км по руслу річки та прибережної зони. Це територія навпроти Бакоти, і там до 50 метрів глибини. На жаль, немає впевненості, що юнака вдасться знайти на такій глибині. Тим більше, що на сьогодні по Чернівецькій області прогнозували штормове попередження, і рівень води може ще піднятися", - зазначили у пресслужбі.
Там запевнили, що пошуки однозначно триватимуть. А також вкотре закликали відпочивальників до обережного поводження на воді, дотримання правил безпеки. Адже саме порушення цих правил здебільшого призводять до трагічних наслідків.
Зокрема, на Буковині із початку року на воді загинули 12 людей, із них - 4 дитини. Загалом за минулі вихідні, 13-14 липня, в Україні потонули 66 осіб.
Як відомо, 16 липня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Комарів Кельменецької громади Дністровського району на річці Дністер зник 17-річний юнак.
Зі слів очевидців, хлопець плавав на річці на надувному матраці. Відпливши від берега, він зник з матраца та з поля зору.
На пошуки юнака вирушили рятувальники, поліцейські та місцеві жителі. Вони обстежували водойму, берег річки та прилеглу територію. З настанням темної пори доби пошуки призупинили.
Редактор: Галина Олійник
17-07-2024, 19:22