русский корабльнахуй
 
Новини  16 липня 2024 19:00 

Міноборони повернуло до ЗСУ боєприпаси, які раніше призначались на утилізацію

підтримай автора: оригінал
16
-
-
Міноборони України повернуло до ЗСУ значну кількість боєприпасів різних калібрів, які до початку збройної агресії росії були передані підприємствам для утилізації як надлишкові.
Про це Міноборони повідомляє у Фейсбуці.
У Міноборони зазначили, що повернуті набої, після ретельної перевірки якості, вже застосовуються на полі бою проти російських загарбників. Йдеться, зокрема, про: артилерійські постріли, боєприпаси до стрілецької зброї, комплектуючі елементи, підривники тощо.
“Цей процес є частиною діяльності Міноборони з посилення обороноздатності України та забезпечення українських військових необхідними ресурсами для ефективного протистояння агресору”, – підкреслили у міністерстві.
Заступник міністра оборони Юрій Джигир зазначив, що Міноборони шукає внутрішні резерви для забезпечення українських воїнів боєприпасами.
“Розуміємо, що сьогодні кожен постріл, ракета, набій — життєво необхідні на полі бою. Замість утилізації боєприпасів, «утилізовуємо» ними ворога. Даємо друге життя — намагаємося відновити все, що підлягає ремонту і подальшій експлуатації. Всі працюємо для забезпечення фронту”, – наголосив Джигир.