русский корабльнахуй
 
Надзвичайні ситуації  16 липня 2024 11:42 

Біля Вижинки по дорозі на перевал Німчич травмувався підліток, який на мотоциклі влетів у легковик "Мерседес"

підтримай автора: оригінал
13
669
0
Аварія трапилась учора, 15 липня, на автодорозі зі сполученням «Виженка-Німчич» у адміністративних межах с. Виженка. Внаслідок зіткнення двох транспортних засобів травми отримав кермувальник мотоцикла. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для необхідної допомоги. За фактом автопригоди слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
Поліцейські встановили, що 16-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Geon GNS», виїхав на зустрічну смугу руху дороги та допустив зіткнення із автомобілем «Mercedes Benz» яким керував 32-річний житель с. Іспас.
Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області, у результаті аварії неповнолітній мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала його до лікарні для надання допомоги.
Порушено кримінальне провадження, триває досудове розслідування.
Буковинські поліцейські звертаються до всіх водіїв мототранспорту з проханням бути уважними на автошляхах, проявляти взаємоповагу до інших учасників дорожнього руху. Дотримуйтеся безпечної швидкості та не забувайте про належне екіпірування.