русский корабльнахуй
 
Новини  15 липня 2024 19:01 

У Чернівцях відбувся благодійний фестиваль «Брама Черна»

підтримай автора: оригінал
18
669
0
Мета фестивалю – зібрати кошти на потреби 107-ї бригади ТрО У Чернівцях в Центральному парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відбувся благодійний фестиваль «Брама Черна». Його на Буковині проводять вдруге.
Мета фестивалю – зібрати кошти на потреби 107-ї бригади ТрО, повідомили в Чернівецькій ОВА.
На фестивалі працювала виставка військових автівок, козацька кухня, виступали місцеві музиканти. Також присутні мали можливість отримати навички з тактичної медицини, спробувати керувати дронами, відвідати майстер-класи.
Крім того, організатори провели благодійний аукціон, на якому презентували багато цікавих лотів, серед яких гільзи, картини, бойовий прапор ТРО тощо.
«Наші воїни на передовій мужньо стоять проти ворога і наше першочергове завдання - бути їхньою надійною опорою. За запитами військових частин фінансуємо потреби ЗСУ із обласного та місцевих бюджетів, надзвичайно важливою і відчутною є підтримка від волонтерів, небайдужих буковинців. Благодійний фестиваль – це ще одна можливість долучитися до підтримки наших захисників. Робимо все для того, аби забезпечити їх усім необхідним для виконання бойових завдань. Разом переможемо ворога!», - заступник начальника Чернівецької ОВА з оборонних питань Руслан Домніцак.