русский корабльнахуй
 
новини  15 липня 2024 16:55 

Найкращі швидкі зарядні пристрої для iPhone на 2024 рік*

підтримай автора: оригінал
19
601
0
* Реклама
Неважливо, який у вас iPhone, ймовірно, ви надто добре знайомі з крихітним адаптером потужністю 5 Вт, який потребує кілька годин для повного заряджання акумулятора вашого телефону. Хороша новина в тому, що ви можете зарядитися вдвічі швидше за звичайний час з правильним швидким зарядним пристроєм. Саме тому ми зібрали для вас найкращі швидкісні зарядні пристрої для вашого iPhone.
Найкраща сумісність
Адаптер живлення Apple 20W USB-C
Потрібна швидка зарядка айфон, яка буде максимально надійною та сумісною ? Адаптер USB-C потужністю 20 Вт від Apple недооцінений, відносно доступний і гарантовано добре працює з вашим iPhone. Apple продає його як окремий товар, тому, можливо, вам доведеться докупити кабель окремо, залежно від того, який iPhone у вас є.
Найкраще для зарядки в дорозі
Зарядний пристрій Anker 511 (Nano Pro)
Шукаєте швидкий, недорогий зарядний пристрій для iPhone, який легко поміщається в кишеню чи сумку? Ця модель потужністю 20 Вт набагато менша за офіційний аксесуар Apple і швидко заряджає ваш iPhone.
Найкраща зарядка потужністю 30 Вт
Зарядний пристрій Google 30W USB-C Power
Ми розуміємо, що це здається дивним вибором, але ми твердо впевнені, що адаптер живлення Google є хорошим вибором для власників iPhone. Крім доступної ціни, зарядний пристрій має преміальну якість складання та підтримує максимальні швидкості заряджання до 30 Вт. Це відмінний універсальний адаптер живлення для iPhone та iPad, а також здатний забезпечувати найшвидші швидкості заряджання для власників iPhone 15 Pro Max (27 Вт).
Найкращий екологічно чистий зарядний пристрій
Зарядний пристрій Nimble Wally Mini Plus Wall Charger
Якщо ви шукаєте недорогий зарядний пристрій із екологічно чистих матеріалів, то зарядний пристрій Nimble Wally Mini Plus Wall Charger — чудовий вибір для вас. Він використовує 72% переробленого пластику, поставляється без пластикової упаковки і включає поштовий пакет для утилізації вашої старої техніки. Він має порти USB-A і USB-C, і підтримується PD 3.0.
Найкраще для тісного простору
Зарядний пристрій Anker 30W PIQ 3.0 & GaN Wall Charger
З максимальною потужністю 30 Вт цей адаптер Anker може швидко заряджати будь-який iPhone. Він також дуже тонкий, що робить його чудовим вибором для важкодоступних розеток за тумбочками та письмовими столами.
Чи підтримує ваш iPhone швидку зарядку?
iPhone давно підтримує швидше зарядку з адаптером iPad потужністю 12 Вт, і Apple покращила цей показник, представивши швидку зарядку через USB Power Delivery (PD) з випуском iPhone 8 в 2017 році. Нові моделі, такі як iPhone 14 та iPhone 15 офіційно підтримують зарядку потужністю 20 Вт, але ми тестували деякі моделі зі швидкістю до 27 Вт.
З 2020 року Apple перестала включати адаптери живлення в комплект постачання iPhone, тому вам доведеться використовувати старий (і, можливо, повільний) блок живлення, який у вас вже є, або придбати новий із нашого списку.
Редактор: Марія Фернюк
15-07-2024, 16:55