русский корабльнахуй
 
Новини  14 липня 2024 15:00 

У Чернівцях слідчі поліції розслідують обставини скоєння ДТП, в якій травмувалася буковинка

підтримай автора: оригінал
10
-
-
Учора, 13 липня, по вулиці Лук’яновича в обласному центрі зіткнулися два автомобілі. Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримала пасажирка одного транспортного засобу. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції ввечері 13 липня. Для з’ясування обставин та причин аварії на місце події виїхали співробітники Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські.
Правоохоронці попередньо встановили, що 55-річний водій автомобіля «Mazda CX-5» зіткнувся з автівкою «Opel Zafira», під керуванням 43-річного жителя Чернівецького району.
Унаслідок ДТП травми отримала пасажирка «Opel Zafira». 43-річну буковинку лікарі госпіталізували до медичного закладу, для надання відповідної допомоги.
Слідчі поліції за фактом автопригоди внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Проводиться досудове розслідування.