русский корабльнахуй
 
Останні новини  13 липня 2024 12:14 

Чи готуються Чернівці до зимових відключень світла

підтримай автора: оригінал
18
-
0
Соцмережами вже котрий тиждень поспіль ходять розмови, що зима буде важкою, а світла не буде протягом багатьох годин поспіль. Чи готуються до цього Чернівці?
На черговій пресконференції міського голови Чернівців Романа Клічука ми дізнались, чи готується місто до зимових вимкнень світла.
За словами міського голови, на всіх критичних підприємствах є генератори, які Чернівці продовжують отримувати. Але це значні витрати через велику кількість бензину, який потрібен для заправки генераторів.
"До кінця літа вони будуть змонтовані на двох великих котельнях. Ми застрахувалися на той випадок, якщо не буде електрики, а буде газ – ці котельні будуть працювати", - каже Роман Клічук.
Чернівці отримали дві когенераційні установки, які переробляють газ на електроенергію.
Підпишіться на наш Telegram
Також місто веде перемовини з приватними інвесторами, які запропонували змонтувати когенераційні установки. Їх встановлять до листопада.
Додамо, що нещодавно Чернівціводоканал у себе в Телеграмі написав: на найбільш потужних та стратегічних точках розміщені генератори, які запускають вручну. Але є критичний брак персоналу, який їх запускає.
  • У Чернівцях знову кілька ночей не буде води
  • Як у Чернівцях будуть вирішувати питання з мобілізацією в комунальних підприємствах