русский корабльнахуй
 
Новини України  13 липня 2024 19:27 

Капи для зубів, паспорт на імплант і 8 ковбас: в УЗ розповіли, що українці забувають у поїздах

підтримай автора: оригінал
10
761
0
Упродовж першого півріччя 2024 року залізничники отримали від пасажирів понад 8 тисяч звернень із проханням знайти загублені речі.
Крім поширених втрат, як-от телефони, гаманці та документи, українці часом залишали в транспорті більш оригінальні предмети, пише Українська правда.
За розрахунками "Укрзалізниці", близько 70% забутих під час мандрівники речей повертають їхнім власникам. Серед найцікавіших предметів, які українці залишали цього року, були:
іграшковий олень заввишки 120 сантиметрів;
пакет з вісьмома палками ковбаси;
торти;
паспорт на імплант;
відро полуниці;
смичок від скрипки в блакитно-бірюзовому рушнику.
Також провідники часто знаходять різноманітні капи для зубів. Як кажуть у пресслужбі перевізника, їх залишають із "неймовірною регулярністю".
"Тож перед закінченням поїздки радимо подивитися, чи на ввіреному їм місці всі діадеми з діамантами, номерні знаки та ліцензії на продаж алкоголю, які можна було випадково залишити в поїзді", – зазначають залізничники.
Якщо втраті речі запобігти все ж не вдалося, можна заповнити форму, аби працівники "Укрзалізниці" змогли оперативно відшукати та повернути її.
Наприкінці травня залізничники надіслали в подарунок маленькому пасажиру УЗ нового м’якого зайчика – на заміну загубленій улюбленій іграшці.
"Привіт, друже! Ми зустріли твого Зайчика в одному з наших вагонів. Уявляєш, він вирішив помандрувати залізницею! Не дивуйся, що він виглядає трішки інакше. Подорожі змінюють людей, а зайчиків – і поготів! Але всі зміни на краще! Тримай міцно тих, кого любиш", – написали тоді залізничники у листівці, яку додали до подарунка.
Редактор: Ангеліна Петльована
13-07-2024, 19:27