русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  13 липня 2024 17:45 

ФК "Буковина" зіграє свій завершальний поєдинок у рамках закарпатського збору: де можна подивитися матч

підтримай автора: оригінал
17
1.4k
0
Завтра, 14 липня, чернівецька "Буковина" зіграє свій завершальний контрольний поєдинок у рамках закарпатського навчально-тренувального збору.
Про це повідомляють на офіційному сайті футбольного клубу.
Суперником "жовто-чорних" у спарингу буде клуб, який у прийдешньому сезоні представлятиме УПЛ – львівські "Карпати". Матч відбудеться на клубній базі "зелено-білих" у Бартатові, а стартовий свисток арбітра пролунає о 16:00.
Контрольний матч "Карпати" - "Буковина" буде транслюватися на офіційному Youtube-каналі чернівецького клубу.
За підсумками минулого сезону "Карпати" фінішували на другому місці у турнірній таблиці Першої ліги (група "Чемпіонська") та здобули право на підвищення у класі. В осінній частині сезону 2023/24 львів’яни разом із "жовто-чорними" представляли групу А Першої ліги. В особистих зустрічах "Буковина" двічі мінімально поступилася "Карпатам": 1:2 на виїзді та 0:1 вдома.
У складі львів’ян виступає ексгравець "Буковини" Єгор Демченко. Центральний півзахисник захищав кольори чернівецького клубу у другій частині сезону 2015/16 (8 матчів, 1 гол). Натомість у складі "Буковини" одразу четверо гравців мають досвід виступів за львівський клуб у різні роки: центральний захисник Артур Новотрясов (29 матчів), правий захисник Андрій Бусько (12 матчів), опорний півзахисник Орест Панчишин (10 матчів) та нападник Максим Гірний (юнацькі та молодіжні команди "Карпат").
"Зелені леви" вийшли з відпустки та розпочали підготовку до старту нового сезону 25 червня. Спочатку команда пройшла медогляд, після чого гравці "Карпат" на клубній базі в Бартатові здавали тестування та виконували фізичні вправи. А ось тренувальний процес "зелено-білих" стартував 27 червня.
Зараз "Карпати" провели чотири контрольні матчі на літніх зборах. Підопічні Мирона Маркевича здобули лише одну перемогу, обігравши "Минай" у своєму першому спарингу з рахунком 3:1 (забивали Саків, Полегенько, Сидун). Надалі "Карпати" мінімально поступилися "Металісту 1925" 0:1 та двічі зіграли внічию 1:1 – з "Прикарпаттям" та "Агробізнесом".
Для "Буковини" контрольний поєдинок з "Карпатами" стане шостим та водночас завершальний на закарпатському зборі. Нагадаємо, що на цьому етапі підготовки до нового сезону "жовто-чорні" розписали "сухі" мирові з харківськими "Металістом" та "Металістом 1925", поступилися полтавській "Ворсклі" 1:3, зіграли внічию 1:1 з "Минаєм" та у вчорашньому поєдинку розгромили львівський "Рух-2" з рахунком 6:0.
Редактор: Ангеліна Петльована
13-07-2024, 17:45