русский корабльнахуй
 
Новини України  13 липня 2024 00:30 

Зірка "Ліги сміху" Розовий розповів про свій стан після поранення: "Голова покоцана"

підтримай автора: оригінал
14
1.6k
0
Відомий український гуморист, зірка проєкту "Ліга сміху" Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв'язок. Комік розповів про свій стан після операції.
Як відомо, наразі артист проходить тривалу реабілітацію. У складний для знаменитості час, поруч з ним завжди його дружина Ольга Мерзлікіна, з якою гуморист побрався у березні цього року.
У своєму Instagram після поранення Розовий рідко постить нові світлини. Однак цього разу він зробив виняток. Віктор опублікував кадр з лікарні, на якому він показався в інвалідному візку, поруч з ним була його кохана. Ймовірно, артисту досі складно пересуватися самостійно.
Попри те, що комік помітно схуд та дістав поранення, він не полишає свого оптимізму. Чоловік вірить, що зможе повністю відновитися.
"Пишаюся своєю жінкою, а от голова у мене покоцана", – підписав кадр Розовий.
Водночас Ольга у своєму Instagram наголосила, що вірить в силу чоловіка. Вона переконана, що зовсім скоро Віктор повернеться до звичного життя.
"Віктор дуже вольовий, тому робить неймовірний успіх. У нас нема сумнівів, що він повністю відновиться", – зазначила жінка.
До слова, гуморист служив у лавах Третьої окремої штурмової бригади. У березні під час виконання бойового завдання на фронті він отримав осколкове поранення в голову.
Редактор: Євгеній Пірожков
13-07-2024, 00:30