русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  12 липня 2024 22:54 

На Буковині пройшов патріотичний захід для молоді "Стежка Шухевича"

підтримай автора: оригінал
12
2.4k
1
Для молоді Буковини провели національно-патріотичний захід "Стежка Шухевича".
Захід приурочений до дня народження головнокомандувача Української повстанської армії Романа Шухевича, інформує управління молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації.
"Проходження восьмикілометрового маршруту "Стежка Шухевича", складання тесту на знання основ історії державотворення України, командні змагання зі стрільби, збору, розбору автомата та підтягування на брусах - змагання дали змогу перевірити як фізичну активність та завзяття, так і інтелектуальну спритність. На всіх учасників після проходження змагань очікували страви традиційної козацької кухні та концерт патріотичної пісні! Благодійний забіг "За всіх Героїв минулого та сьогодення" відбувся також у рамках заходу. Виручені кошти будуть передані одному із підрозділів "Вовків Да Вінчі", який потребує РЕБ для захисту від ворожих FPV", - повідомили в управлінні.
У підготовці заходу брали участь представники громадської організації Tactical Force 4.5.0", управління молоді та спорту обласної військової адміністрації, Центр культури та дозвілля ЧНУ ім. Юрія Федьковича, керівництво Юрковецької територіальної громади.
Фото - Наталії Мигидин
Редактор: Євгеній Пірожков
12-07-2024, 22:54