русский корабльнахуй
 
Скандали  11 липня 2024 19:36 

Ірина Фаріон втрапила у новий скандал, коли "пройшлася" по співаках Вакарчуку і Козловському

підтримай автора: оригінал
13
1.5k
4
Дружина Віталія Козловського різко відповіла Ірині Фаріон
Дружина співака Віталія Козловського бурхливо відреагувала на критику чоловіка з боку Ірини Фаріон. Юлія Бакуменко заявила, що мовознавець привертає до себе увагу лише за рахунок скандальних висловлювань.
Нещодавно скандально відома Ірина Фаріон дала нове інтерв'ю, в якому "проїхалася" по відомим українським виконавцям. Мовознавець заявила, що Віталій Козловський та Святослав Вакарчук займаються в армії зовсім не тим, чим треба.
За її словами, під час війни їхній "конституційний обов'язок, як у всіх: служити, а не співати", пише видання Today.ua
Дружина Козловського не стала мовчати і публічно звернулася до Фаріон. Юлія Бакуменко опублікувала в Інстаграм-сториз скрин новин про нове інтерв'ю професора та емоційно відреагувала на її заяви.
"Заїжджати в інфопростір на видумках та згадках інших людей це найзручніший спосіб нагадати про себе, нічого не роблячи корисного. Правда, Ірина Фаріон? Щоб вам все життя так гарно співалося, як "співав" Віталій Козловський на службі з ваших слів", - написала дружина виконавця.
Юлія звернулася до мовознавиці та порекомендувала їй спочатку з'ясувати всю інформацію, а потім робити якісь заяви. Піар-менеджер зазначила, що її чоловік, як і всі українські захисники, щодня ризикує життям разом із побратимами. Йому доводиться бути під обстрілами у бліндажі і рятуватися від ворожих дронів.
Українська мовознавець Ірина Фаріон часто висловлює свою думку про українських артистів, нещодавно "попало" співакові Андрію Данилку (Верці Сердючці). А зараз професорка "пройшлася" по Віталію Козловському та Святославу Вакарчуку, які служать у ЗСУ.
Де зараз служить Віталій Козловський
Український співак пішов служити до Збройних сил України у 2023 році, спочатку він був у піхоті, потім пройшов посвяту в артилеристи. Кілька місяців артист був на передовій на Донеччині, потім раптово його перевели в одну з військових частин Києва на посаду водія.
Де зараз Вакарчук і яка у нього військова посада
Артиста мобілізували ще у березні 2022 року. Вакарчук займається морально-психологічною роботою в армії, оскільки свого часу закінчив у виші відповідну кафедру. А інформація, що з’явилася в ЗМІ про те, що співак демобізілізувався, не відповідає дійсності.