русский корабльнахуй
 
Скандали  11 липня 2024 11:33 

Колишнього голову Верховного Суду України Князєва спіймали майже біля самого кордону з Румунією. І одразу відпустили?!

підтримай автора: оригінал
19
1.1k
0
Всеволод Князєв був помічений на Закарпатті в автомобілі Volkswagen на пасажирському сидінні. Ексголову Верховного Суду України Всеволода Князєва затримали правоохоронні органи у Закарпатській області всього за 1 кілометр від кордону з Румунією, інформує журналіст Віталій Глагола у ТГ-каналі з посиланням на власні джерела, пише Діалог.UA.
За його даними, Князєва затримали українські прикордонники у селищі Солотвино Закарпатської області: цим населеним пунктом ексглава Верховного суду переміщався в автомобілі Volkswagen як пасажир.
"Князєв перебуває у відділі прикордонної служби Солотвино. Уточнюється мета його перебування поблизу державного кордону та перевіряється версія про спробу незаконного перетину державного кордону", - пише представник ЗМІ.
Варто зазначити, що нещодавно суд випустив Князєва під заставу 18 мільйонів гривень після року перебування у слідчому ізоляторі.
Через деякий час із колишнього чиновника зняли електронний браслет, мотивуючи це тим, що у нього "вдома немає світла". Всеволода Князєва затримали у травні 2023 року за хабар у 2,7 млн доларів. При цьому частину грошей правоохоронці вилучили у нього вдома, а іншу у його робочому кабінеті. Нагадаємо, у червні поточного було ухвалено рішення про відставку ексголови Верховного Суду України Всеволода Князєва: чиновника притягнуть до відповідальності.
Але це не вся історія!
Як повідомляє у Телеграмі закарпатський журналіст Віталій Глагола, за його інформацією близько години тому спійманого на хабарі 2,7 млн $ Князєва відпустили.
«Поверхнево нічого не знайшли. Паспорта закордонного візуально не бачили. Поглиблено не оглядали, боялися конфлікту. Вів себе нормально. Передали поліції, говорив що їхав на відпочинок в Солотвино. Йому порекомендували залишити межі Закарпатської області», - написав Глагола, посилаючись на джерела в ДПСУ.
«За наказом суду перебуваю у відпустці», — коментар Князєва для ЗМІ.
Він повідомив, що після ретельної перевірки документів «звʼязалися з НАБУ і зʼясували, що претензій немає».
По цьому Князєв залишив відділ прикордонноі служби, згідно його коментаря. “Наразі перебуваю на Закарпатті і планую продовжити відпочинок. За наказом Верховного суду перебуваю у відпустці”, - сказав затриманий.
Віталій Глагола припускає, що нчого дивного не буде в тому, якщо вже завтра “випадково” виявиться, що колишній голова Верховного суду буде публікувати селфі із якоїсь із європейських столиць…