русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  10 липня 2024 15:39 

На Буковині п'яний чоловік викрав мопед

підтримай автора: оригінал
10
729
0
Учора, 9 липня, на Буковині до поліції звернувся 49-річний житель Сокирян та повідомив, що невідома особа заволоділа його мопедом "Yamaha Jog", який був припаркований біля місцевого магазину.
Правоохоронці оперативно розшукали та задокументували протиправні дії буковинця, причетного до скоєння кримінального правопорушення. За скоєне йому загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі, пише відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Завдяки професійним діям оперативників і поліцейських офіцерів громади відділення поліції №1 (м. Сокиряни) ДРВП вдалося швидко розшукати транспортний засіб та особу порушника. Ним виявився 39-річний місцевий житель, який на момент скоєння злочину перебував у стані алкогольного сп'яніння.
Поліцейські затримали буковинця згідно зі ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили його транспортний засіб.
Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру.
Транспортний засіб вилучено. Досудове розслідування триває.
Редактор: Алісія Давид
10-07-2024, 15:39