русский корабльнахуй
 
Чернівці  10 липня 2024 14:10 

Водія затримали та помістили до ізолятора: поліція розслідує ДТП на Воробкевича у Чернівцях

підтримай автора: оригінал
17
1.3k
0
Фото: Національна поліція
За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Медики госпіталізували дитину до лікарні, де їй надається допомога.
Правоохоронці попередньо встановили, що 52-річний кермувальник автомобіля «Skoda Octavia» 9 липня збив дитину-пішохода, яка рухалась через пішохідний перехід на самокаті на вулиці Воробкевича.
Правоохоронці затримали водія у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції, пише Медіа агентство АСС.
Результати медичного освідування засвідчили, що чоловік був тверезий на момент скоєння ДТП.
Автомобіль вилучений та поміщений на арештмайданчик. Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
У якому стані потерпілий 12-річний хлопчик
Зараз хлопчик перебуває у травматологічному відділенні дитячої міської лікарні.Як розповів МА АСС Аурел Рошка, лікар-нейрохірург дитячої міської лікарні, стан дитини стабільний, середньої важкості з помітним покращенням від вчорашнього дня (9 липня - ред.). У хлопчика черепно-мозкова травма, перелом лобної кістки. Пацієнта оглянули всі необхідні фахівці, зокрема й лор-лікарі, дитина не потребує оперативного втручання, метод лікування - консервативний.