русский корабльнахуй
 
Чернівці  10 липня 2024 13:45 

У Чернівцях ремонтують низку вулиць: замінюють мережі, дорожнє покриття, бордюри

підтримай автора: оригінал
15
866
0
Фото: МА АСС
За словами чиновників, 90% дорожнього полотна в місті зношене і потребує ремонту.
Зараз у Чернівцях триває капітальний та поточний ремонти на різних вулицях. Процес іде на одній з найбільш завантажених ділянок Сторожинецької: від Героїв Майдану до Каспрука. Рух частково обмежений, пише Медіа агентство АСС.
«Там триває поточний ремонт, все стандартно: заміна дорожнього полотна, бордюрів. Тротуари не чіпаємо – нема фінансування. Можливо, буде заміна опор освітлення. Також піднімемо та відремонтуємо люки. Це якраз найгірша ділянка на цій вулиці. У цьому році по Сторожинецькій нічого не будемо більше робити», - сказав на преспідході Григорій Прохоренко, перший заступник директора Департаменту інфраструктури та благоустрою ЧМР.
У планах також ремонт вулиці Главки до парку імені Юрія Федьковича. За словами чиновника, там гуляють багато діток з батьками та маломобільні групи населення. Було чимало нарікань та звернень від громадян:
«90% дорожнього полотна у місті зношено, потребують ремонту. Зокрема, ми будемо робити вулицю Галицький Шлях. Перша ділянка - ремонт кільця та розмітка. Друга: ремонт попри стадіон. Там ми зробимо заїзд у місто по двох смугах, і 1 смуга на виїзд. Це розвантажить місто, особливо коли трапляються вранішні затори».
Також тривають роботи на вулицях Заньковецької та Руській.
У цьому році на капремонт доріг у Чернівцях передбачено 150 мільйонів гривень, а на поточний ремонт - 170 мільйонів.
Найбільшою проблемою залишається нестача кадрів і працівників. Кожен капремонт, який також передбачає заміну мереж, супроводжується проблемою браку фахівців, каже Григорій Прохоренко.