русский корабльнахуй
 
Надзвичайні ситуації  10 липня 2024 11:32 

Жахлива ДТП у Чернівцях: пасажирський бус врізався в евакуатор: більше десяти людей травмовано

підтримай автора: оригінал
8
1.3k
0
Дорожньо-транспортна пригода трапилася увечері 9 липня на перехресті вулиць Галицький Шлях та Коломийська у Чернівцях. Унаслідок зіткнення автомобіля «Volkswagen Transporter» з евакуатором «Mercedes-Benz», тілесні ушкодження отримали водій та 10 пасажирів мікроавтобуса. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичного закладу. За фактом ДТП поліцейські розпочали кримінальне провадження.
Як повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області, для встановлення обставин автопригоди на місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та співробітники патрульної поліції.
Чернівецькі поліцейські розслідують обставини аварії, в якій травмувалися 11 осіб.
Попередньо правоохоронці з’ясували, що 69-річний водій автомобіля «Volkswagen Transporter», рухаючись по вулиці Галицький Шлях у Чернівцях, зіткнувся з евакуатором «Mercedes-Benz», під керуванням 62-річного жителя Тернопільської області, котрий виїжджав з вулиці Коломийської.
Унаслідок аварії керумавальник та 10 пасажирів мікроавтобуса, серед яких двоє дітей 9 та 12 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.
Водія іншого транспортного засобу та ще двох громадян медики оглянули і надали допомогу без госпіталізації.
Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Увечері 9 липня до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в місті Чернівці на автодорозі міжнародного значення Е85 Ковель — Чернівці. Інформація ДСНС
Внаслідок зіткнення двох автомобілів «Mersedes-Bens» та «VW Transporter» травмувалося 14 осіб, з них 3 дітей.
Рятувальники 3 державної пожежно-рятувальної частини за допомогою спецінструмента деблокували та врятували 3 людей, котрі опинилися затиснутими в авто «VW Transporter» .
11 потерпілих, з яких 2 — діти, госпіталізували до лікарні. Також після огляду працівниками швидкої від госпіталізації відмовилося 3 особи, з них 1 дитина.
Від Головного управління на місці події працювало 7 рятувальників, залучались 2 одиниці техніки.