русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  09 липня 2024 17:59 

По «гарячих слідах»: у Чернівцях поліцейські оперативно розшукали крадія телефону

підтримай автора: оригінал
15
705
0
У Чернівцях поліцейські оперативно затримали чоловіка, який викрав мобільний телефон буковинця
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Співробітники Чернівецького районного управління поліції по "гарячих слідах" встановили особу крадія та задокументували його протиправні дії. Наразі слідчі поліції вже повідомили затриманому про підозру у таємному викраденні чужого майна.
Учора, 8 липня, із заявою про крадіжку до поліції звернувся 42-річний житель Чернівецького району. Чоловік розповів поліцейським, що невідома особа, перебуваючи у приміщенні ательє в Чернівцях викрала його телефон. Вартість збитків, завданих заявнику, становить понад 15 000 гривень.
На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Під час проведення першочергових розшукових заходів оперативники та слідчі поліції по "гарячих слідах" встановили особу зловмисника. Ним виявився 42-річний житель обласного центру Буковини.
Поліцейські затримали чоловіка, причетного до вчинення крадіжки в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, вилучили у нього викрадений смартфон та помістили до ІТТ.
Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.
Редактор: Аліна Книжник
9-07-2024, 17:59