русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  09 липня 2024 15:58 

Через кордон з підробленим пенсійним: на Буковині судитимуть порушника

підтримай автора: оригінал
15
890
0
У Чернівецькій області судитимуть чоловіка, обвинуваченого у підробці та використанні фальшивих документів
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Протиправні дії 37-річного жителя Харківської області задокументували працівника відділення поліції № 4 (м. Герца) Чернівецького РУП. Порушник, за допомогою підроблених документів, намагався перетнути державний кордон. Наразі обвинувальний акт відносно фігуранта слідчі поліції скерували до суду.
Під час досудового розслідування співробітники поліції з’ясували, що на початку червня цього року, в селі Тереблече на контрольно-пропускному пункті "Порубне" 37-річний житель Харківщини надав інспектору прикордонної служби підроблене пенсійне посвідчення та довідку до акту огляду медико-соціальної експертної комісії видані на ім’я його дружини.
Крім цього, поліцейські з’ясували, що чоловік спільно з невстановленою на даний час особою, виготовили вказані документи на бланках паперу, проставили письмові відмітки, підписи від імені керівників установ та підробили печатки.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду.
Фігуранту інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 і 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.
Поліцейські нагадують, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України "Про Правила перетинання державного кордону громадянами України", на період дії воєнного стану обмежується виїзд за межі країни чоловікам віком від 18 до 60 років.
Редактор: Аліна Книжник
9-07-2024, 15:58