русский корабльнахуй
 
Чернівці  09 липня 2024 15:04 

У п'яти закладах освіти в Чернівцях триває ремонт покрівлі, на черзі ще один ліцей

підтримай автора: оригінал
13
527
0
Фото: фейсбук Василя Зазуляка
Детальніше про це - читайте у публікації Медіа агентства АСС.
Як розповів у фейсбук заступник міського голови Чернівців Василь Зазуляк, зараз у Чернівцях тривають ремонти покрівель у закладах загальної середньої освіти:
- гімназії № 7 на проспекті Незалежності
- ЗОШ №20 на Глібова
- ліцеї №18 на Скальда
- ЗОШ №16 на Білоруській
- ДНЗ №9 на проспекті Незалежності, пише Медіа агентство АСС.
Завдяки співпраці з НЕФКО у місті відремонтували не один соціальний заклад. Проте, як зазначає посадовець, з різних причин раніше не у всіх проєктах враховували заміну покрівлі.
«І це не зовсім добре, адже відремонтований і утеплений фасад через протікання даху зазнає ушкоджень. До прикладу, така ситуація склалась в ліцеї №8, що на проспекті Незалежності. Тому вирішили довести до логічного завершення термомодернізацію цього об’єкту: вже виготовили ПКД, пройшли експертизу та оголошуємо тендер на капремонту даху», - розповідає Василь Зазуляк.
Терміни ремонтів залежать від фінансової спроможності, наголошує заступник міського голови. Якщо місто зможе заробити додаткові гроші до бюджету - зможе швидше розпочинати реалізацію планів.
Також у своєму дописі Василь Зазуляк нагадав, що в місті діє програма співфінансування для капремонту дахів в житлових будинках. Цьогоріч завершили ремонт дахів у трьох будинках: на Ольжича, Текстильників та бульварі Героїв Крут. Розпочали ремонт в багатоквартирному будинку на Небесної Сотні.