русский корабльнахуй
 
Новини  09 липня 2024 12:22 

Втік з місця ДТП, був з наркотиками та без прав: у Чернівцях спіймали горе-водія

підтримай автора: оригінал
13
630
0
Спіймали 30-річного чоловіка поліцейські разом з громадянами Учора патрульні отримали виклик про ДТП зі зникненням. На перехресті вулиці Скальда та вулиці Героїв Майдану, водій автомобіля Opel, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги у русі автомобілю Volkswagen, в результаті чого відбулося зіткнення.
Про це повідомляє Патрульна поліція Чернівецької області.
"З місця дорожньо-транспортної пригоди винуватець втік, але завдяки небайдужим громадянам патрульні швидко його розшукали.
Під час перевірки документів інспектори встановили, що 30-річний водій позбавлений права керування транспортними засобами, а також виявили, що в чоловіка присутні характерні ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння громадянин відмовився", - йдеться у дописі.
Окрім того, під час проведення поверхневої перевірки, у керманича поліцейські виявили пакет з речовиною, ймовірно, наркотичного походження. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.
На водія інспектори склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), протокол за ст. 122-4 (Залишення місця скоєння ДТП), протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортними засобами в стані сп'яніння особою, яка двічі протягом року піддавалась адміністративному стягненню за таке ж правопорушення) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.
Від керування чоловіка відсторонили. Далі рішення прийматиме суд.