русский корабльнахуй
 
Новини  09 липня 2024 12:00 

За минулу добу на Буковині вогнеборці ліквідували 3 пожежі

підтримай автора: оригінал
14
-
-
Загорілися житлова та господарська споруди й трактор зі стернею в полі.
Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Чернівецькій облсті.
8 липня в селі Черепківці Глибоцької територіальної громади Чернівецького району виникла пожежа в житловому будинку.
Про пожежу Службу порятунку повідомили очевидці, так як власники, на той момент, поралися по господарству. На місце події прибув черговий караул 14 державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна охорона сіл Старий Вовчинець, Черепківці та Кам’янка. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 150 кв.м, врятувавши від знищення житловий будинок.
Попередньою причиною займання є коротке замкнення електромережі.
Того ж дня в селі Подвірне Мамалигівської територіальної громади Дністровського району виникло загоряння трактора та стерні на полі.
У процесі роботи на полі виникли проблеми з трактором в результаті чого він загорівся. Чоловік намагався загасити пожежу власними силами, але вогонь перекинувся на стерню. Він зателефонував на спецлінію 101 для виклику надзвичайників.
На місце виклику прибула чергова зміна 11 державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна охорона Мамалигівської територіальної громади. Площа пожежі склала 3 Га.
Ще одна пожежа сталася в селі Чепоноси Рукшинської територіальної громади Дністровського району в господарській будівлі. Площа цієї пожежі- 4 кв.м.
Причини даних пожеж встановлюються фахівцями.