русский корабльнахуй
 
Новини  08 липня 2024 15:00 

Буковинець постане перед судом за вчинення наркозлочину

підтримай автора: оригінал
17
-
-
У травні цього року співробітники поліції викрили та задокументували протиправні дії раніше судимого буковинця, який незаконно придбав та зберігав при собі наркотичний засіб. За вчинення кримінального проступку фігуранту загрожує до п’яти років обмеження волі.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Під час досудового розслідування дізнавачі Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що 34-річний житель Вижницького району зберігав канабіс для власного вживання. При здійсненні поверхневої перевірки правоохоронці виявили у буковинця речовину рослинного походження, ззовні схожу на наркотичну.
Речові докази поліцейські вилучили та направили їх до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення відповідних експертиз. Результати досліджень засвідчили, що вилучене у своєму складі містить наркотичну речовину – канабіс, обіг якої в Україні заборонено.
Також працівники поліції з’ясували, що чоловік раніше притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів.
Наразі дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно буковинця до суду. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.