русский корабльнахуй
 
Чернівці  08 липня 2024 11:43 

На Буковині сталась смертельна аварія: загинула 12-річна дівчинка

підтримай автора: оригінал
15
5.4k
0
Фото: Національна поліція
Ще п'ятеро буковинців травмувались. Детальніше - читайте в матеріалі Медіа агентства АСС.
Учора ввечері, 7 липня, до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Романківці трапилася аварія, пише Медіа агентство АСС з посиланням на відділ комунікації поліції.
Правоохоронці попередньо встановили, що 20-річний водій автомобіля «Audi А4» зіткнувся з автівкою «Daewoo Matiz», якою кермувала 34-річна жителька Сокирян.
У ДТП 12-річна пасажирка автомобіля «Daewoo Matiz» від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди, а водійка травмувалася. Також водій «Audi А4» та троє його пасажирів, віком від 18 до 26 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Медики доправили всіх потерпілих до лікарні.
Поліцейські затримали 20-річного водія в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до спецпалати місцевої лікарні.
Правоохоронці вилучили транспортні засоби та помістили на арешт майданчик.
Тіло загиблої правоохоронці відправили на проведення судово-медичної експертизи.
За фактом ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.