русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  08 липня 2024 08:18 

Унікальний Музей війни та сімейний фестиваль: новини минулої доби на Буковині

підтримай автора: оригінал
15
572
0
Зберігають уламки ракет, які прилетіли на Буковину: у Сокирянах працює унікальний Музей війни - фото та відео
У Сокирянах уже два роки працює музей війни. Усе починалося з однієї невеликої кімнати. Зараз тут є три експозиційні зали.
Серед експонатів військова форма, зразки сучасної зброї, різні види сухпайків, а також уламки ракет, які летіли на Дністровську ГЕС.
Читати далі...
Ускладнюється епідемічна ситуація: на Буковині зростає кількість хворих дітей на кір
У Чернівецькій області ускладнюється епідемічна ситуація з кору. Станом на 1 липня вже зареєстровано 9 підтверджених випадків кору, при тому, що у 2023 році не реєструвались.
Читати далі...
Аварія на Буковині: зіткнулися два автобуси, є постраждалі
На автодорозі зі сполученням "Звинячин-Городенка" в адміністративних межах с. Рудка зіткнулися два мікроавтобуси. У результаті аварії травмувався водій одного із транспортних засобів. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги. За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
Читати далі...
"Традиція, яку плануємо продовжувати": у Чернівцях втретє відбувся фестиваль "Гончаренко центр WEEKEND 3.0"
7 липня у Чернівцях відбувся сімейний освітньо-культурний фестиваль "Гончаренко центр WEEKEND 3.0". Захід проходив у сквері Дня вишиванки. На фестивалі усі охочі мали можливість відвідати чотири секції: майстеркласи для дорослих, іноземні мови, саморозвиток і дитячі заходи та майстеркласи.
Читати далі...
Редактор: Людмила Осадчук
8-07-2024, 08:18