русский корабльнахуй
 
Новини  07 липня 2024 17:00 

Орбан після поїздки до путіна пообіцяв нові «несподівані зустрічі»

підтримай автора: оригінал
26
-
-
Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан після поїздки до російського диктатора владіміра путіна анонсував нові «несподівані зустрічі».
Про це він сказав в інтерв’ю головному редактору швейцарського сайту та тижневика Die Weltwoche Роджеру Кьоппелю.
Орбан зазначив, що зустрічі можуть відбутися наступного тижня. При цьому проросійський прем’єр Угорщини не уточнив, з ким збирається провести переговори.
Водночас проросійський міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто також анонсував «мирні місії» щодо України наступного тижня.
На своїй сторінці у Facebook він опублікував відео, на якому сказав, що цього тижня в Європі була купа політиків, які «ховалися та критикували» Орбана за зустріч із путіним.
“Ці нападки нас не стримують і не бентежать. Місія миру триває і навіть стає сильнішою, тому я прошу європейських політиків, які підтримують війну, пристебніть ремені та стежте за оновленнями наступного тижня”, — зауважив Сійярто.
Раніше угорський прем’єр повідомив, що з понеділка, 8 липня, продовжить зусилля щодо врегулювання війни росії проти України.
“Я завершив переговори в Москві з Путіним. Моєю метою було відкрити канали прямої комунікації та розпочати діалог про найкоротший шлях до миру. Місія виконана! Продовження у понеділок”, — написав Орбан у X (Twitter).