русский корабльнахуй
 
Новини України  07 липня 2024 15:00 

Страшна ДТП із 14 загиблими у Рівненському районі: названо основні версії

підтримай автора: оригінал
9
2.7k
0
Правоохоронці розповіли перші подробиці розслідування автопригоди, яка забрала життя 14 людей у Рівненському районі 6 липня. Зокрема, наразі розглядаються декілька версій причин аварії.
Про це заявив керівник Рівненської обласної прокуратури Андрій Рудницький.
"На даний час розглядаються декілька версій щодо причин цієї трагедії. Перша - це пошкодження колеса вантажного автомобіля, внаслідок чого водій виїхав на зустрічну смугу, в наслідок чого трапилось зіткнення з маршрутним автобусом", - розповів він.
Крім того, за словаами прокурора, розглядаються ще декілька версій, в тому числі щодо випуску власником та посадовими особами суб’єктів господарювання технічно несправних транспортних засобів, неуважність водія та порушення ним ПДР і також обставини переборної сили.
"Задля перевірки цих версій на даний час вже проведено огляд місця події з залученням фахівців та експертів. Призначено 18 експертиз, в тому числі автотехнічні та судово-медичні. В рамках проведення судово-медичних експертиз буде розглядатись і питання щодо наявності алкоголю у крові водіїв. На даний час допитано свідків ДТП та очевидців. Слідство триває", - зазначив Рудницький.
Інші подробиці аварії
Усі 14 загиблих - це жителі Хмельницької та Рівненської областей віком від 20 до 67 років.
Як розповіли в Нацполіції, наймолодшій жертві ДТП - хлопчикові, 4 липня виповнилось шість. Серед загиблих - його батьки.
"Вижила в автотрощі лише 57-річна бабуся - жителька Нетішина. У неї медики діагностували закритий перелом предпліччя, закриту черепно-мозкову травму та забої грудної клітки. Загрози її життю не має", - додали правоохоронці.
Потерпілу вже допитали слідчі. Все, що вона бачила, це як на автобус їде вантажівка.
ДТП із 14 загиблими у Рівненському районі
6 липня в Рівненській області сталася смертельна ДТП, в якій загинули 14 людей, ще одна жінка вижила.
В аварії зіткнулися автоцистерна та маршрутка сполученням "Рівне - Хмельницький". Серед загиблих - обидва водії та 6-річна дитина.
Редактор: Анна Семьонова
7-07-2024, 15:00