русский корабльнахуй
 
Україна  07 липня 2024 12:26 

У жахливій ДТП на Рівненщині загинуло 14 людей, серед них - шестирічна дитина

підтримай автора: оригінал
17
2.5k
0
Фото: ДСНС
На Рівненщині 6 липня автоцистерна зіткнулася із маршрутним мікроавтобусом.
Про це у Telegram повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, пише Медіа агентство АСС з посиланням на Суспільне.
За інформацією в дописі, внаслідок ДТП загинуло 14 людей, серед них — шестирічна дитина. Одна жінка вижила, медики борються за її життя.
За інформацією ДСНС в області, ДТП сталася поблизу села Верхів Острозької громади.
Начальник Рівненської ОДА Олександр Коваль повідомив, що зіткнулися вантажівка та маршрутний мікроавтобус Рівне-Хмельницький.
Вантажівка за невстановлених обставин здійснила виїзд на зустрічну для себе смугу, де зіткнулася з рейсовим мікроавтобусом.
«Транспортні засоби внаслідок ДТП отримали значні механічні пошкодження. На даний час тривають слідчі дії, документування місця події та встановлення загиблих людей», — прокоментував заступник начальника поліції №3 навчально-слідчого управління Ігор Герчук.
За даними речниці обласної прокуратури Оксани Жужельської, розпочато досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі людей. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.