русский корабльнахуй
 
Чернівці  06 липня 2024 12:12 

У Чернівцях 20-річна дівчина вдарила ножем у спину знайомого

підтримай автора: оригінал
15
893
0
Фото: Національна поліція
Це сталось під час застілля у квартирі її товариша. Детальніше - читайте у матеріалі Медіа агентства АСС.
3 липня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них із ножовим пораненням госпіталізували 21-річного чернівчанина, пише Медіа агентство АСС з посиланням на відділ комунікації поліції.
Під час досудового розслідування слідчі Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що під час застілля у квартирі постраждалого між двома чоловіками виникла суперечка.
Під час конфлікту господар помешкання кинув свого знайомого на землю та почав бити його кулаками. У цей час в суперечку втрутилась 20-річна дівчина. Буковинка взяла ніж та вдарила ним у спину 21-річного чоловіка.
Медики госпіталізували потерпілого до лікарні з проникаючим ножовим пораненням. Йому надається необхідна медична допомога.
Правоохоронці затримали буковинку в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили дівчині про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України.