русский корабльнахуй
 
Новини  05 липня 2024 15:29 

На території Чернівецького ліцею №18 інвестор збудує спортивне мініполе за 2 мільйони

підтримай автора: оригінал
15
1.1k
0
Спортивне поле безоплатно використовуватиме школа, і інвестор на комерційній основі
На території Чернівецького ліцею №18 інвестор збудує спортивне мініполе за 2 мільйони. Спортивне поле використовуватиме і школа, і інвестор на комерційній основі.
Про це інформує департамент соціально-економічного розвитку та стратегічного планування.
"Напередодні відбулося тристороннє підписання Інвестиційного договору щодо реалізації Інвестиційного проєкту на інвестиційний об’єкт «Відновлення спортивної інфраструктури Чернівецького ліцею №18 за адресою м.Чернівці, вул. Сергія Скальда, 26-В».
Проєкти з інвестиційної діяльності громади засновані на доброчесному партнерстві місцевої влади та приватного сектору через Інвестиційний конкурс. Конкурсною комісією визначено переможця і у червні місяці Виконавчим комітетом затверджено Інвестиційний договір який сьогодні підписано у тристорнньому порядку.
Переможцем став Цуркан Дмитро Євгенович, який в ході реалізації проєкту планує залучити 2 млн. грн. власних коштів на створення відповідної інфраструктури та 3% від зазначеної суми сплатити Інвестиційного внеску до бюджету громади, при цьому Інвестиційний проєкт має високий соціальний ефект, оскільки учні та працівники навчального закладу користуватимуться новозбудованою сучасною спортивною інфраструктурою", - повідомили у департаменті.
Спортивне поле використовуватиме і школа, і інвестор на комерційній основі.
"Спільна діяльність полягатиме у використанні новозбудованої спортивної зони адміністрацією та ліцеїстами на безоплатній основі у першу половину дня під час навчального процесу та приватним інвестором на комерційній основі у другу половину дня, після закінчення навчального процесу", - додали в департаменті.