русский корабльнахуй
 
Чернівці  05 липня 2024 14:38 

Один з чернівецьких ліцеїв отримає сучасне футбольне поле, волейбольний майданчик та тренажерну зону

підтримай автора: оригінал
18
1.5k
0
Ілюстративне фото
Новозбудованою спортивною зоною зможуть безкоштовно користуватись ліцеїсти під час навчального процесу, а приватний інвестор використовуватиме спортивну локацію на комерційній основі після закінчення навчального процесу.
Як повідомив на фейсбук Сергій Бостан, директор Департаменту соціально-економічного розвитку та стратегічного планування ЧМР, за підсумками інвестиційного конкурсу ліцей №18 отримає сучасне футбольне поле, волейбольний майданчик та тренажерну зону.
Напередодні відбулося тристороннє підписання Інвестиційного договору щодо реалізації спортивного проєкту для Чернівецького ліцею №18, що розташований на вулиці Сергія Скальда, 26-В, пише Медіа агентство АСС.
Підприємець Дмитро Цуркан у ході реалізації проєкту планує залучити 2 мільйони гривень власних коштів на створення відповідної спортивної інфраструктури та відповідно 3% від зазначеної суми сплатити Інвестиційного внеску до бюджету громади.
Спільна діяльність полягатиме у використанні новозбудованої спортивної зони адміністрацією та ліцеїстами на безоплатній основі під час навчального процесу та приватним інвестором на комерційній основі після закінчення навчального процесу.
Додамо, це вперше Чернівці отримали інвестора за такою процедурою залучення позабюджетних коштів.