русский корабльнахуй
 
Здоров'я  03 липня 2024 00:15 

Яку каву ви п'єте зранку: тест на характер за улюбленим напоєм

підтримай автора: оригінал
17
1.3k
1
Кава не просто бадьорить зранку або підвищує настрій - цей напій може розповісти про вас трохи більше, ніж те, коли та з чим ви її п'єте. Експерти з поведінки та психологи провели кілька досліджень і вивчили особливості особистості людей залежно від того, якій каві вони надають перевагу, - як вони реагують на стрес, чи прагнуть контролювати кожну дрібницю, який рівень їхнього терпіння, чутливості, інтроверсії, екстраверсії і т. д. Дізнаймося, що улюблена кава може розповісти про вашу особистість - оберіть свій напій і дивіться відповіді на тест.
Що ваша улюблена кава говорить про вас - тест за картинками
Виберіть напій, якому ви віддаєте перевагу:
Чорна кава
Якщо ви любите чорну каву, то це говорить про те, що ви - людина недурна, старого гарту, терпляча та ефективна.
Ви цілеспрямовані й рішучі, самодостатні й сильні. Усе робите прямолінійно і просто, говорите все так, як бачите, але тримаєтеся подалі від суперечок і конфліктів. Ваша ідеологія - "Все так, як є". Ви також любите контролювати ситуацію, і вас нелегко переконати зробити щось, якщо ви самі цього не хочете. Зі зневагою ставитеся до тенденцій або шляхів, прокладених для вас іншими людьми.
Також люди, які п'ють чорну каву, дуже не люблять змін і спокійно ставляться до життєвої рутини. У вас завжди є план, як рухатися далі, і ця риса робить вас надійною людиною.
Капучино
Любителі капучино - авантюрні, відкриті, витончені, чесні, цілеспрямовані та суперактивні люди.
Дослідження засвідчили, що найімовірніше, ви - перфекціоніст і часом буваєте вкрай нав'язливі та чутливі до речей. Ви дбаєте про здоров'я, але не так сильно, як любителі чорної кави. Можете бути схильні до вишуканих речей заради чистої радості і любите домінувати, а якщо і слухаєте інших, то в підсумку все одно робите те, що подобається вам.
Любителям капучино також притаманна любов до пригод, а ось одноманітність і рутину вони терпіти не можуть. Ви із задоволенням вирушаєте в нові місця, щоб побачити й досліджувати нове, любите зазирнути в новий ресторан, щоб вивчити меню. Вам подобається бути в суспільстві, а ще у вас - приголомшливе почуття гумору.
Еспресо
Якщо ви віддаєте перевагу еспресо, то це свідчить про те, що ви людина з сильним характером і смілива у своїх вчинках.
Ви наполегливо працюєте як у професійній сфері, так і в особистому житті, практичні й дотримуєтеся суворого розпорядку дня - прокидаєтеся в один і той самий час щодня, регулярно займаєтеся спортом і рано починаєте роботу. Ви не шарахаєтеся від однієї справи до іншої, пунктуальні і стежите за порядком у своїх справах. І ще, звісно ж, складаєте списки.
Любителі еспресо - це природжені лідери, цілеспрямовані, впевнені в собі, організовані та ефективні люди. Зазвичай ви настільки захоплені роботою, а потім плануванням своєї роботи чи життя наперед, що втрачаєте лік часу для себе. Навіть невелика зміна у вашому розпорядку або відсутність плану може зробити вас різкими, зневажливими та похмурими. Тож, якщо ви любитель еспресо - налийте у свою чашку побільше любові до себе.
Лате
Якщо ви любите лате, то це свідчить про те, що ви спокійна, поступлива і щаслива людина, що пливе за течією.
Ви рідко йдете на ризик, у розмовах дотримуєтеся нейтральної сторони або займаєте проміжну позицію. Ви м'яко виховані та шукаєте прості й нехитрі речі. Не любите приймати рішення. Вас влаштовує все, що спадає на думку, або все, що йде з неї.
Людей, які п'ють лате, вважають приємними, щедрими, ввічливими, такими, що шукають розради і люблять дрібниці життя. Ви схожі на відкриту книгу і прямолінійні, але водночас у вас тепла і доброзичлива енергія. Якщо вас застати в центрі суперечки, то, найімовірніше, ви пом'якшуватимете гіркоту, що панує в оточенні. Також ви робитимете все можливе, щоб допомогти іншим. Вас складно втягнути в авантюру - вже краще ви посидите вдома з чашкою лате за переглядом улюбленого серіалу.
Редактор: Євгеній Пірожков
3-07-2024, 00:15