русский корабльнахуй
 
Новини України  02 липня 2024 20:41 

«Укрзалізниця» оновлює правила перевезення тварин у потягах: що зміниться

підтримай автора: оригінал
21
914
1
"Укрзалізниця ініціювала оновлення до правил перевезення тварин.
Про це повідомила пресслужба компанії.
Після затвердження нової редакції правил буде усунено визначення "жорстка конструкція" з опису переносок. Зокрема, де перевезення підійде сучасний рюкзак для тварин, головне правило – із водонепроникним абсорбуючим дном.
Для малих тварин до 45 см у холці буде дозволено тимчасове перебування без переноски – для здорової активності та/або сну на полиці купе. Для великих собак від 45 см дозволять проїзд ще й у люксових вагонах (СВ) та РІЦ (міжнародний стандарт пасажирських вагонів, розшифровується з італійського як Regolamento internazionale per le Carroze) за повного викупу купе.
Зокрема, для великих собак в Інтерсіті+ проїзд теж стане можливим – за умови викупу всіх місць, що розміщені єдиним блоком у ряду.
Крім того, будь-які службові собаки представників Сил оборони зможуть безоплатно їхати в усіх типах вагонів – з намордником і повідком.
"Якщо ви відчуватимете дискомфорт або алергічну реакцію від сусідства з твариною, ми забезпечимо альтернативні місця", – йдеться в повідомленні.
Перед затвердженням Державною регуляторною службою України проєкт наказу з усіма змінами буде винесено на суспільне обговорення, щоб врахувати інтереси всіх пасажирів і забезпечити комфорт кожного на борту.
Редактор: Анна Семьонова
2-07-2024, 20:41