русский корабльнахуй
 
Новини  01 липня 2024 15:33 

На Буковині заборонили відвідувати ліси через надзвичайну пожежну небезпеку

підтримай автора: оригінал
17
498
0
90% випадків лісових займань стається через вину людей На Буковині, Тернопільщині та Хмельниччині заборонено відвідувати ліс через надзвичайний рівень пожежної небезпеки
У межах Подільського лісового офісу спостерігається 5 клас пожежної небезпеки. За даними Укргідрометцентру, загроза зберігатиметься щонайменше до 4 липня.
Відвідування лісів при надзвичайному рівні пожежної небезпеки заборонене, повідомляє Подільський лісовий офіс.
90% випадків лісових займань стається через вину людей. При цьому під час високої температури повітря та бездощової погоди вогонь розповсюджується надзвичайно швидко. Особливо у лісах, де переважають хвойні насадження - північ Хмельницької та Тернопільської областей.
Рейдові групи посилено охороняють та ретельно відстежують ситуацію у лісових масивах, тим часом лісові пожежні команди філій Подільського лісового офісу ДП «Ліси України» перебувають у повній готовності.
Розуміємо, як у спекотний період хочеться побути на природі, тому нагадуємо про рекреаційні пункти, де є все необхідне для відпочинку. Геолокації безпечних та безкоштовних місць для відпочинку знайдете за посиланням - https://forestry.org.ua/mv