русский корабльнахуй
 
Новини України  30 червня 2024 21:45 

Ворожий обстріл Києва сьогодні: що відомо

підтримай автора: оригінал
15
905
0
Сьогодні, 30 червня, був здійснений ворожий обстріл Києва. Через падіння уламків ракети сталася пожежа на балконах на 7 та 8 поверхах у багатоповерховому будинку в Оболонському районі.
Через пожежу з будинку евакуювали 10 мешканців. Станом на 20.30 пожежу ліквідували.
"Наразі до медиків звернулися пʼятеро потерпілих. Всі - жінки, з гострою реакцією на стрес. Одну літню жінку госпіталізували, іншим надають допомогу на місці. Всі екстрені служби працюють у будинку та біля нього", - повідомив мер Віталій Кличко.
Начальник КМВА Сергій Попко зазначив, що сьогоднішній ракетний удар по Києву відрізняється від численних останніх повітряних атак ворога по столиці України.
"Противник ударив не в темний час доби, не комбінованим чи масованим обстрілом. Не балістичною зброєю чи крилатими ракетами з бортів стратегічних бомбардувальників. Агресор випробовує нові тактики - він шукає влучний час, методи і засоби аби вразити Київ", - зазначив Сергій Попко.
Посадовець нагадав мешканцям, що жодну повітряну тривогу ігнорувати не можна.
"Ракети збиваються, але на молекули не розпадаються і уламки несуть загрозу для життя людей. Тому, чуєте сирену - прямуєте до укриття", - наголосив Сергій Попко.
Редактор: Людмила Осадчук
30-06-2024, 21:45