русский корабльнахуй
 
Україна  30 червня 2024 08:35 

Бити далеко і знищувати пускові установки: Зеленський назвав способи подолання терору РФ

підтримай автора: оригінал
20
584
0
Нагадаємо, російські війська завдали удару по Вільнянську, що неподалік міста Запоріжжя, повідомлялось про сімох загиблих і 16 поранених.
Після ракетного удару по Запорізькій області Президент Володимир Зеленський наголосив, що для подолання російського терору потрібно бити далекобійно і ліквідовувати пускові установки.
Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Укрінформ.
Про це Зеленський написав у Фейсбуці.
«Семеро людей, серед них дві дитини, убиті російським ракетним ударом по Запорізькій області. Мої співчуття всім, хто втратив рідних. Станом на зараз відомо про одинадцятьох поранених – троє з них діти. Усі служби на місці та допомагатимуть максимально. На жаль, кількість постраждалих іще може зрости...», - зазначив Зеленський.
За його словами, українські міста й громади щоденно потерпають від таких російських ударів.
«Але є способи це подолати: знищувати терористів там, де вони є, знищувати пускові установки російських ракет, бити справді далекобійно та збільшувати кількість сучасних систем ППО в Україні», - наголосив Зеленський.
Він подякував партнерам, які допомагають. Однак, за його словами, рішення, яких потребують українці, треба прискорити. Будь-яке затягування з рішеннями в цій війні означає втрату людських життів.
Нагадаємо, російські війська завдали удару по Вільнянську, що неподалік міста Запоріжжя, повідомлялось про сімох загиблих і 16 поранених.