русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  27 червня 2024 11:25 

На Буковині суд оштрафував чоловіка, який продавав фальсифіковані цигарки на Калинівському ринку

підтримай автора: оригінал
20
1.7k
1
Суд оштрафував буковинця, який продавав фальсифіковані сигарети на території Калинівського ринку, а також надсилав їх покупцям службою доставки.
Про це повідомляє ТУ БЕБ у Чернівецькій області.
Працівники БЕБ з'ясували, що чоловік продавав сигарети без марок акцизного податку України на території Калинівського ринку, а також надсилав їх покупцям.
Під час обшуків детективи вилучили понад 5000 пачок тютюнових виробів, на загальну суму майже пів мільйона гривень. На ці кошти чоловік купував різноманітне майно для власних потреб.
Суд виніс вирок та визнав буковинця винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 209 Кримінального Кодексу України.
Чоловіку призначили покарання у вигляді позбавлення волі умовно строком на 3 роки з позбавленням права обіймати посади чи займатися діяльністю, що пов’язана з обігом товарно-матеріальних цінностей строком на 1 рік та штрафу в розмірі 85 тис. грн.
Вся вилучена фальсифікована тютюнова продукція підлягає подальшому знищенню, а майно здобуте злочинним шляхом підлягає подальшій конфіскації в дохід держави.
Редактор: Ангеліна Петльована
27-06-2024, 11:25