русский корабльнахуй
 
Новини  27 червня 2024 09:31 

Володимир Бешлей складає повноваження депутата Чернівецької міськради

підтримай автора: оригінал
15
3.6k
0
Обранець пояснив своє рішення браком часу через роботу на деокупованих територіях, повʼязану з розмінуванням Депутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей повідомив мешканців свого округу, що складає повноваження. Про це стало відомо з чату мешканців Калічанки.
Обранець зазначив, що наразі фізично не може належно займатися вирішенням проблем виборчого округу та міста Чернівці, бо його робота повʼязана з розмінуваннями, тому більшу частину часу він знаходиться разом із саперами на деокупованих територіях.
Володимир Бешлей подякував всім за багаторічну підтримку та довіру й зазначив, що залишається на звʼязку і у разі потреби завжди можна розраховувати на його підтримку.
"Шановні мешканці Калічанки!
Прийняв для себе рішення достроково скласти повноваження депутата Чернівецької міської ради.
З початку повномасштабного вторгнення моя діяльність спрямована на досягнення нашої Перемоги.
Зокрема, з перших днів війни, працюючи в Міністерстві оборони мені доводилося займатися транспортуванням зброї на фронт, організовувати евакуацію та ремонт військової техніки, займатися виробництвом безпілотників та боєприпасів.
На сьогодні моя робота повʼязана з розмінуванням, тому більшу частину часу знаходжуся разом із саперами на деокупованих територіях.
Наразі я фізично не можу належно займатися вирішенням проблем виборчого округу та рідного міста Чернівці.
Хочу подякувати всім вам за багаторічну підтримку та довіру. Я залишаюся на звʼязку і у разі потреби Ви завжди можете розраховувати на мою підтримку.
Слава Україні!
З повагою, ваш Володимир Бешлей", - йдеться у повідомленні депутата.