русский корабльнахуй
 
новини  25 червня 2024 17:33 

Антитренди літа-2024: що треба викинути з свого гардеробу*

підтримай автора: оригінал
9
2.3k
0
* Реклама
Виглядати стильно та модно – основна ідея кожної жінки, яка обирає собі гардероб на сезон. Особливо ці умови важливі, коли доходить справа до літніх образів. Адже саме в теплу пору дівчата частіше проводять час на свіжому повітрі, плюс до того ж не сховаєшся за пуховиком та шапкою, як взимку. Тому хочеться виглядати на всі 100%. Проте, щоб досягти цього – недостатньо просто купити трендові речі. Дуже важливо позбутися одягу, який вже втратив актуальність. Враховуючи мінливість модних тенденцій, є велика ймовірність, що куплені ще в тому році речі вже не підійдуть. Але зрозуміти точно це можна, лише ознайомившись з антитрендами. Розглянемо їх просто зараз:
  • пишні довгі спідниці;
  • блузки по типу прованс, з оголеними плечами;
  • широкі штани;
  • ультракороткі шорти;
  • рукав "летюча миша";
  • занижена талія на джинсах.
  • Зупинимося детальніше та розповімо, як вибирати жіночий одяг, щоб виглядати влітку стильно і відповідно до модних тенденцій.
    Чим замінити довгі пишні спідниці
    Певний час цей фасон був дуже популярним і буквально у кожної жінки в гардеробі може знайтися відповідна модель. Проте влітку 2024 року її потрібно, якщо не викинути, то заховати якнайдалі.
    Причина просто – більшість світових дизайнерів надали перевагу коротким спідничкам та довжині міді. Також зустрічаються і довгі моделі, але фасону по фігурі. Пишні – моветон для літа 2024. До того ж такі спідниці ще й візуально збільшують силует. Погодьтеся, що за такої умови взагалі не варто жалкувати щодо неактуальності фасону.
    Оголені плечі в блузках
    Такі моделі жіночні та романтичні, тому теж зустрічаються в гардеробі багатьох дівчат. Але цього літа їх краще не носити, бо так легко можна видити несмак. Влітку-24 відмічається тренд на вишукану сексуальність, тож відкритого тіла має бути мінімум, достатньо лише натяку на нього.
    До речі, табу на оголені плечі стосується лише блуз. Сукні та топи поки ще не втратили актуальності. Проте моделі з одним оголеним плечем все ж краще відкласти. В тому числі це стосується весільних та коктейльних суконь.
    Від яких широких штанів треба відмовитися
    Ось зараз буде сумна новина для дівчат, які люблять брюки "афганки" та "аладинки". Ці моделі не в тренді, тож краще відкласти їх на майбутнє.
    Проте можна сміливо купувати джинси та брюки палаццо з котонових тканин чи віскози. Вони на піку популярності і їх можна носити як на прогулянки, так і роботу чи побачення.
    "Летюча миша" пішла в минуле
    Блузи та футболки з широкими рукавами фасону "летюча миша" остаточно втратили актуальність. Тож від них сміливо можна позбавитися без зайвого жалю. Проте антитренд саме "летюча миша", інші варіанти об’ємних рукавів в моді і сміливо можна обирати сукню чи блузу з буфами чи рукавами по типу ліхтарика.
    Мікрошортики не в тренді
    З цією тенденцією вийшов парадокс. В чоловічій моді, навпаки, в топі саме короткі шортики, а от в жіночій – це антитренд.
    Дівчатам слід вибирати класичні бермуди та шорти довжиною до коліна. Також актуальні моделі "велосипедки", які сьогодні носять з напівпрозорими спідничками, сарафанами, об’ємними футболками та сорочками.
    Проте для занять спортом все ж можна вибрати моделі трохи коротші, але максимум до середини стегна.
    Занижена талія покинула чат
    Тренд на високу лінію посадки джинсів, брюк та спідничок є актуальним вже довгий час. Літо-2024 не стало виключенням. Тож, моделі брюк та спідниць з високою посадкою сміливо можна залишати в гардеробі цього сезону. А от ті з них, де лінія талії проходить низько, краще відкласти.
    Загалом, сучасні модні тенденції літа-2024 поєднує одна спільна риса – комфортність. Акцент перш за все робиться на практичність та зручність одягу для жінок. Саме тому можна відмітити, як велика кількість не так давно популярних, але не дуже комфортних моделей одягу втратили актуальність і перетворилися на антитренди.
    Редактор: Марія Фернюк
    25-06-2024, 17:33